Dorog - PROMTÁVHŐ Kft.

Tagságok, szövetségek

Az alábbi iparági szervezetekkel működünk együtt:

 

MATÁSZSZ - Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségét 1994. január 1-jén alapította a Magyar Köztársaság tizennégy legjelentősebb távhőszolgáltató vállalata. Magyarországon összesen 650 ezer lakás részesül távhőellátásban. Ebből jelenleg a Szövetség tagvállalatai 580 ezer lakás távhőellátását végzik, és ezzel a hazai távhőszolgáltatás mintegy 85 %-át képviselik.
A Szövetség tagjai – jelenleg összesen 58 cég - távhőszolgáltatással foglalkozó szervezetek, gazdasági társaságok, vállalatok és intézmények, amelyek azzal a céllal szövetkeztek, hogy legyen egy olyan szervezet, amely érdekeiket szakmai és gazdasági szempontból közöttük egyezteti, az államigazgatás, a tulajdonos önkormányzatok és az egyéb döntéshozó szervek felé közvetíti és képviseli.
A Szövetségnek 34 pártoló tagja is van. A pártoló tagok olyan belföldi székhelyű gazdálkodó szervezetek, amelyek tevékenységükkel, illetve az általuk gyártott, forgalmazott termékekkel a távhőszolgáltatási tevékenységhez kapcsolódnak, illetve azt elősegítik.
A Szövetség az Országgyűlésnél regisztrált érdekképviseleti szervezet. A Szövetség kapcsolatot tart az illetékes minisztériumokkal, az Országgyűlés szakbizottságaival, a Magyar Energia Hivatallal, az önkormányzatokkal, szakmai és egyéb társadalmi szervezetekkel.
A Szövetség tagja az európai távhőszolgáltató vállalatok szövetségének, az EUROHEAT & POWER-nek. Kapcsolatot tart külföldi szakmai szervezetekkel, szövetségekkel, ezzel is hozzájárulva tagjai szakmai fejlődéséhez.
BŐVEBBEN A MATÁSZSZ MUNKÁJÁRÓL

Ügyfélelégedettségi mérés

Keresés

Fontos információk

Hibabejelentés

Központi díjmentes
hibabejelentő zöldszám:
06 80 201 198

E-mail:
ugyfelszolgalat@veolia.com


Kapcsolatfelvétel

Időjárás, névnap

Dorog

tiszta égbolt

29 °C

2024-07-14
Örs, Stella napja