Ajka - BAKONY-TÁVHŐ Kft.

Általános ügyintézéshez

Adategyeztető nyomtatványunkat kérjük, akkor töltse ki, ha személyes adataiban bármilyen változás áll be.
ADATEGYEZTETŐ NYOMTATVÁNY
 
Az alábbi dokumentumot szíveskedjen kitölteni, amennyiben csoportos beszedéssel szeretné havi számláit rendezni. Kérjük, hogy kitöltés előtt olvassa el a nyomtatvány második oldalán található kitöltési útmutatót. Ne felejtse el, hogy a csoportos beszedést a bankjánál is kezdeményeznie kell ahhoz, hogy teljesüljön a megbízás.
Fontos! Az ügyfélszám megegyezik a szerződéses folyószámla azonosítóval, melyet a számla harmadik oldalán találhat meg.
Felhatalmazás csoportos beszedési megbízásra 
 
Ezzel a dokumentummal nyilatkozhat, amennyiben a jövőben átutalással szeretné számláit rendezni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen esetben a számlái mellé csekket nem mellékelünk.
Nyilatkozat átutalásos fizetési mód választásáról 

 

A szolgáltatásba bekapcsolt felhasználó csak az épülettulajdonosok, (illetve közös képviselő) és a távhőszolgáltató előzetes hozzájárulásával helyezhet vagy alakíthat át, már meglévő felhasználói berendezést. 
 A fűtési rendszer ürítésének megrendelő lapját, illetve a radiátor cserével kapcsolatos adatlapot honlapunkról töltheti le.
Megrendelő - fűtési rendszer ürítése
Radiátort cserével kapcsolatos adatlap

Frissítve:2023.06.07.

A távhőszolgáltatásról 2005. évi XVIII. törvény végrehajtásáról szóló 157/2005.(VIII.15.) Kormányrendelet 3. számú mellékletének 20.3. pontja szerint a távhőszolgáltató jogosult a felhasználó lejárt tartozásába beszámítani az elszámolás vagy számlakifogás eredményeképpen jelentkező túlfizetés összegét. A túlfizetés összegét a távhőszolgáltató a felhasználó következő számláiban akkor számolhatja el, ha a felhasználó eltérően nem rendelkezik.
NYILATKOZAT TÚLFIZETÉS KIFIZETÉSÉHEZ

 

*ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Keresés

Fontos információk

Hibabejelentés

Központi díjmentes
hibabejelentő zöldszám:
+36 80 180 145

E-mail:
ugyfelszolgalat.ajka@veolia.com


Kapcsolatfelvétel
Távhő Ökocímke Ajka

Időjárás, névnap

Ajka

kissé felhős

21 °C

2024-05-19
Ivó, Milán napja