Érd - ÉRD-TÁVHŐ Kft.

Közadattár

A 18/2005. (XII.27.) IHM rendelet a közzétételi listákon szereplő adatok közzétételéhez szükséges közzétételi mintákról 2.§ (1) bekezdése elrendeli, hogy a szolgáltató a weboldalán köteles feltüntetni az egységes közadatkereső rendszerre, a központi elektronikus jegyzékre mutató hivatkozást is.
 

A közadatkeresőről

Az elektronikus információszabadság törvény előírása értelmében az informatikáért felelős miniszter létrehozza és működteti a közérdekű adatok jegyzékét és az egységes közadatkeresőt
A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz, pontosabban az arra utaló hivatkozásokhoz. Ezért az intézményeknek nem csak arról kell gondoskodniuk, hogy saját honlapjukon közzétegyék adataikat, hanem a közadatkereső részére el kell készíteniük az adataikat leíró adatokat is.
A csatlakozott intézmények adatai bekerülnek a közérdekű adatok központi elektronikus jegyzékébe, mely az egységes közadatkereső alapjául szolgáló adatokat tartalmazza.
A keresőben és a jegyzékben csak azok a közérdekű adatok találhatók meg, amelyekről az intézmények a jogszabály szerint készítettek és szolgáltattak leíró adatokat.
 

KÖZADATTÁR

Ügyfélelégedettségi mérés

Keresés

Fontos információk

Hibabejelentés

Központi díjmentes
hibabejelentő zöldszám:
06 80 201 198

E-mail:
ugyfelszolgalat@veolia.com


Kapcsolatfelvétel

Időjárás, névnap

Érd

kissé felhős

32 °C

2024-07-14
Örs, Stella napja