Siklós - SIKLÓS-HŐ Kft.

E-KÖZMŰ Magánszemélyeknek

E-közmű Alkalmazás

Magán személyek a távhőrendszer távvezeték hálózatát és közműveit az alábbi linkre kattintva tekintheti meg tájékoztató jelleggel, térítésmentesen.
A megtekintéshez ügyfélkapu regisztráció szükséges.

 

E-KÖZMŰ ALKALMAZÁS

Segítség

E-KÖZMŰ kézikönyv lakossági felhasználóknak

 

Lechner Tudásközpont tevékenységéről

Az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központról, valamint az Országos Építésügyi Nyilvántartásról szóló 313/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet, valamint a területfejlesztéssel és a területrendezéssel összefüggésben megőrzendő dokumentumok gyűjtéséről, megőrzéséről, nyilvántartásáról és hasznosításáról szóló 16/2010. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a Lechner Nonprofit Kft. 

Dokumentációs Központja gyűjti, feldolgozza, tárolja és szolgáltatja a hazai építés-műszaki tervdokumentumokat, a településrendezési és -fejlesztési terveket, valamint a területfejlesztési és területrendezési tervdokumentációkat. A közel 7000 m2-en elhelyezett 24 500 iratfolyóméternyi tervgyűjtemény nagy része archív állomány, de jelentős szakmai értéket képviselnek a kurrens települési és területi tervek is, valamint az Építési Geotechnikai Adattár. E jogszabályok által érintett szakterületekhez kapcsolódóan a Dokumentációs Központ Urbanisztikai Szakkönyvtárat üzemeltet.

A Dokumentációs Központ gyűjtőköréhez kapcsolódóan befogad önkéntesen átadott tervdokumentációkat, dokumentumtárakat, hagyatékokat is – melyek így az utókor számára szakszerűen fennmaradnak és a köz számára kutatható szellemi kinccsé válnak.

 

Gyűjtemények

Építés-Műszaki tervek / Építési Geotechnikai Adattár / Települési és Területi Vonatkozású Tervek / Folyóírat -állomány / Fotótár / Építésügyi Archívum / Kutatási Archívum / Tervtári és Könyvtári Szolgáltatások

 

Alkalmazások

ÉTRD / Keresés helyrajziszám szerint / E-tanúsítás / E-statisztika / Védett ingatlanok / E-építési napló / Kamarai névjegyzék / Feltöltés / E-közmű

 

 

Ügyfélelégedettségi mérés

Keresés

Fontos információk

Hibabejelentés

Központi díjmentes
hibabejelentő zöldszám:
06 80 201 198

E-mail:
ugyfelszolgalat@veolia.com


Kapcsolatfelvétel

Időjárás, névnap

Siklós

tiszta égbolt

33 °C

2024-07-14
Örs, Stella napja