Dombóvár - DOMBÓVÁRHŐ Kft.

2020/2021. évi fűtési szezon kezdete

2020. október 6-án indul a 2020/2021. évi fűtési idény
A napi átlaghőmérséklet, valamint az időjárás előrejelzés figyelembevételével Társaságunk úgy döntött, hogy 2020. október 6. (kedd) napján elindítja Dombóvár város területén a távfűtés-szolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek.
 Dombóvár Város Önkormányzata képviselőtestületének  62/2005.(XII. 2.) rendelete a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény rendelkezéseinek Dombóvár város területén történő végrehajtásáról, valamint a távhőszolgáltatás legmagasabb díjairól  5. paragrafusa az alábbiak szerint szabályozza a távfűtés-szolgáltatás időintervallumát és minimum minőségi paramétereit.

5.§.

„(3) Az energiaszolgáltatást teljesítettnek kell tekinteni, amennyiben:

a) a külső hőmérséklethez tartozó, hőszolgáltatási szerződésben lekötött maximális hőteljesítmény, a külső hőmérsékletnek megfelelő arányban a Felhasználó rendelkezésére áll;

b) a (2) a) bekezdés szerinti esetben akkora hőmennyiség kerül átadásra, hogy az épület folyamatos emberi tartózkodásra szolgáló fűtött helyiségeinek átlagos léghőmérséklete a (6) bekezdés szerinti időszakban naponta 8 és 20 óra között eléri a 21 °C-ot;”

"(5) Távhő szolgáltatás formája esetén a fűtési idény szeptember 15-től a következő év május 15- ig terjedő időszak. A fűtési idény elején és végén a tulajdonosok által meghatalmazott bizalmi a szolgáltatás idejét ettől eltérő módon is igényelheti. A Felhasználói közösség megbízottjának a kért időpont előtt legkevesebb 12 órával kell lemondását a Távhőszolgáltatóhoz eljuttatni. A lemondott fűtés időtartama 72 óránál (3 nap) rövidebb nem lehet.”

A fenti szabályozás értelmében természetesen lehetőség van a szolgáltatás későbbi időponttól való igénybevételére is, amennyiben a lakóközösségek a közös képviselőkön keresztül jelzik azt Társaságunk felé.
Társaságunk kiemelten kezeli a maximális komfortot biztosító ám energiatakarékos szolgáltatás megvalósítását.
Vissza

Keresés

Fontos információk

Hibabejelentés

Központi díjmentes
hibabejelentő zöldszám:
06 80 201 198

E-mail:
ugyfelszolgalat@veolia.com


Kapcsolatfelvétel

Időjárás, névnap

Dombóvár

mérsékelt eső

11 °C

2024-04-24
György napja